U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

9890 Gavere

Omschrijving

Energiezuinig wonen in Dikkelvenne

Dit hoogwaardig afgewerkte en energiezuinige appartement beschikt o.a. over een ruime leefruimte met zithoek, eethoek en moderne keuken, één ruime slaapkamer, afzonderlijk toilet en badkamer.

De leefomgeving sluit aan op het aangename, zuidgeoriënteerde terras.

Het appartement beschikt over een negatief E-peil E-17. Zo beschikt u o.a. over een eigen warmtepomp, 15 zonnepanelen en een ventilatie type D-systeem. Het buitenschrijnwerk is voorzien van zonwerende screens en overgordijn in de slaapkamer. Iedere entiteit beschikt over gratis putwater en is akoestisch ontkoppeld, waardoor aangenaam, eigentijds wonen is gegarandeerd!

Afzonderlijke BERGING inbegrepen.

Achteraan het gebouw zijn er steeds mogelijkheden om te parkeren in een carport (minimaal 2 parkeerplaatsen per appartement).

De opgegeven vaste kosten (160 €) omvatten eveneens het waterverbruik, de verwarming, airco, elektriciteit en het beheer van de gemeenschappelijke delen. De tellers staan op naam van de verhuurder. Deze forfait kost zal enkel mee aangepast worden aan de index onafhankelijk van de elektriciteitsprijs of energieprijs. Dit aanbod omvat m.a.w. alle maandelijkse kosten, en is dan ook kortweg UITZONDERLIJK te noemen !

Het appartement is strategisch goed gelegen: op wandelafstand van bakker, winkel, apotheek, maar ook de Scheldevallei.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Van Der Schueren Vastgoed