U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Verkopen/Verhuren

U wenst te verkopen?

VDS Vastgoed is een dynamisch vastgoedkantoor dat uw dossier met passie opvolgt  Wij behandelen onze klanten op dezelfde wijze zoals we zelf ook geholpen willen worden. Deze persoonlijke benadering in combinatie met een vlotte en transparante communicatie, leidde reeds veelvuldig tot een succesvolle afloop … en tegen een interessante, marktconforme prijs.

Uw verkoop wordt vanaf de start beheerd door éénzelfde contactpersoon die samen met u, als verkoper, het volledige traject doorloopt. Voor ons is een gedetailleerde voorbereiding uiterst belangrijk om vervolgens de verkoop tot een goed einde te brengen. Wij ondersteunen u, ook op technisch en juridisch vlak, tot bij de notaris.

Via het uitgebreide netwerk van Wim, Tanja en Cédric, onze uitgebreide data-base van actuele zoekers, een digitale campagne, een plaatselijke flyer-bedeling,…. wordt uw eigendom optimaal belicht en gepositioneerd in de markt.

Heeft u een woning, appartement, project of grond te koop in de Zuidelijke regio van onze provincie (De Pinte, Gavere, Gent, Horebeke, Merelbeke, Nazareth, Oosterzele, Oudenaarde, Zingem, Zwalm …) dan nodigen we u graag uit bij ons op kantoor voor een informatief gesprek. Deze kennismaking met lokale koffie of lokaal biertje is uiteraard geheel vrijblijvend.

VDS Vastgoed gaat graag aan de slag met streekgebonden producten, om de voeling met de lokale markt niet te verliezen.

Naast het koffietje of de Valeir, is ook de schatting volledig gratis.

gratis schatting

U wenst te verhuren?

Onder het motto ‘goede afspraken maken goede vrienden’ gaat VDS Vastgoed op zoek naar een geschikte huurder. Op deze manier kan u verhuren, met een gerust gemoed.
Uw verhuurdossier kent dezelfde beheerder doorheen het volledige proces, waardoor u vlot geholpen en ondersteund zal worden.

Wij voeren een eerste screening door van de kandidaat-huurders. Natuurlijk zal u, als eigenaar, uiteindelijk beslissen. Wij zorgen voor de passende omkadering zodat u de juiste beslissing kan nemen.

Als u na een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een kandidaat-huurder, deze kandidaat-huurder wenst te weerhouden, dan maken we graag de huurovereenkomst op. Vervolgens gaan we over tot het registreren van het huurcontract. De administratieve opvolging van huurwaarborg, verzekering, ….  nemen we eveneens voor onze rekening.
De plaatsbeschrijving wordt nauwgezet opgevolgd, en aansluitend geregistreerd.
Jaarlijks wordt u op de hoogte gehouden van de wettelijk toegelaten indexatie.

Vragen omtrent het verhuren van jouw eigendom? Kom gerust binnen voor een koffietje.

koffietje
Terug naar boven
Sluit menu Van Der Schueren Vastgoed