U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

9890 Gavere

Omschrijving

Luxueus én passief wonen in centrum Dikkelvenne.

Dit hoogwaardig, passief nieuwbouwappartement beschikt o.a. over een ruime leefruimte met moderne geïnstalleerde keuken en aanpalende berging, 3 slaapkamers, 2 badkamers en een afzonderlijk toilet.

Een bijzondere troef is de aanwezigheid van zowel een terras vooraan als achteraan ! Genieten gegarandeerd !

Er is bij de bouw met passie gekozen voor passief wonen. Zo beschikt u o.a. over een eigen warmtepomp, zonnepanelen en een ventilatiesysteem type D. Het buitenschrijnwerk is voorzien van zonwerende screens. Armaturen reeds aanwezig. Iedere entiteit beschikt bijkomend over gratis putwater, regenwater en stadswater en is akoestisch ontkoppeld.

Een afgesloten ondergrondse garagebox met laadmogelijkheden en afzonderlijke berging zijn inbegrepen. Achteraan het gebouw zijn er steeds bijkomende mogelijkheden om te parkeren onder een carport. Ook op de parking vooraan kan er vrij geparkeerd worden.

De opgegeven vaste kosten (200 €) omvatten eveneens het waterverbruik, de verwarming, airco, elektriciteit en het beheer van de gemeenschappelijke delen. De tellers staan op naam van de verhuurder. Deze forfait kost zal enkel mee aangepast worden aan de index onafhankelijk van de elektriciteitsprijs of energieprijs. Dit aanbod omvat m.a.w. alle maandelijkse kosten, en is dan ook kortweg UITZONDERLIJK te noemen !

Dit enorm energiezuinige appartement heeft een EPC score van -32.

Het appartement is strategisch goed gelegen: op wandelafstand van bakker, winkel, apotheek, maar ook de Scheldevallei.

M.a.w. een prachtige, unieke uitvalsbasis !


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Van Der Schueren Vastgoed