U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

9820 Melsen

Omschrijving

Ruim, landelijk wonen in t groene Melsen.

De oprijlaan brengt u naar het ietwat naar achteren gesitueerde landhuis, met vooraan de woning een afzonderlijke car-port, en achteraan een bos van ca. 5000 m².

Het karaktervolle landhuis is behoorlijk vereenzelvigd met zijn omgeving, o.a. door enige authentieke materialen maar toch ook een behoorlijke vetusiteit.
Het gelijkvloers beschikt over een ruime, ietwat geschrankte leefruimte, met aansluitend enerzijds een afzonderlijke ruimte (mogelijks bureau) en anderzijds de keuken. Naast de keuken situeert zich een berging, een wasplaats, ... (en de voormalige garage, die omgevormd werd tot stookplaats).
De verdieping beschikt over 3 (slaap)kamers en een badkamer, naast een praktische overloop en een vierde, ietwat kleinere kamer.

Achter desbetreffend perceel bevindt zich een bos, die idealiter door de huurder ietwat mee onderhouden wordt.

De toekomstige huurder zal met passie deze bijzondere eigendom in het groene Melsen mogen beleven. Het praktisch meedenken is een belangrijke randvoorwaarde, die mede de eerder lage huur verrechtvaardigt. De huurder zal dus zeker groene vingers dienen te hebben.

Eveneens goed om weten :
- woning is gelegen op ongeveer 1,3 km van het centrum van deelgemeente Schelderode; het centrum en het gemeentehuis van de gemeente Merelbeke situeert zich op ongeveer op 5,3 km;
- CV stookolie met ingegraven tank; plaatstalen radiatoren die voorzien zijn van thermostatische kranen;
- verisure alarm installatie;
- .. .
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Van Der Schueren Vastgoed