U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

9667 Sint-Kornelis-Horebeke

Omschrijving

Energiezuinig wonen in een unieke, groene omgeving.

Op een steenworp van de pittoreske dorpskern van Sint-Kornelis-Horebeke werd deze BEN-woning opgetrokken met een uniek zicht op de Vlaamse Ardennen.
De technische degelijkheid is een bijzondere troef : verwarming d.m.v. een warmtepomp (met mogelijkheid tot koelen in de zomer op beide slaapkamers én in de leefruimte; vloerverwarming op het gelijkvloers niveau); zonnepanelen aanwezig; elektriciteitsteller dubbel tarief; regenwaterrecuperatie; zonnewering voorzien; ... .
Energieprestatie : E-peil < 30.

De zijdelingse inkom brengt u in het centrale sas, van waaruit u toegang hebt tot de ruime, lichtrijke leefruimte met open keuken. Een praktische berging én afzonderlijke technische ruimte is eveneens aanwezig. De verdieping beschikt, naast een functionele overloop, over twee aangename slaapkamers en een eigentijdse badkamer. Zolder aanwezig.
Eveneens : een afgesloten tuin, met een terras vooraan én achteraan.
De hand wordt gelegd aan de laatste loodjes (afwerken badkamermeubel, ophangen armaturen, schilderen, .... en de buitenafwerking met o.a. plaatsen tuinhuis, inzaaien gras, ...). Een echte topper!

afgesloten tuin, terras vooraan en achteraan


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Van Der Schueren Vastgoed