U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Omschrijving

Penthouse op uitzonderlijke locatie. TOPPER !

Ontdek dit exclusief instapklaar appartement op de 8ste verdieping met een prachtig groen uitzicht in de vernieuwde "Chopin" residentie. Dit lichtrijke appartement is volledig gerenoveerd en beschikt over 3 slaapkamers, 2 terrassen en een garage.

Het gebruik van hoogwaardige renovatiematerialen, zoals het donker eiken parket en de stalen deur geeft het appartement een warme en gezellige uitstraling. De grote ALU ramen zorgen niet alleen voor een spectaculair uitzicht, maar ook voor een overvloed aan natuurlijk licht dat het appartement doordringt.

De woning heeft een open keuken en eetplaats/leefruimte met berging, een inkomhal met vestiaire-kast, nachthal met ingebouwde kasten, toilet en volledig betegelde badkamer met ligbad en douche. Er zijn overal elektrische rolluiken, alle sanitaire leidingen en chauffages zijn vernieuwd en er is een Fichet veiligheidsdeur geïnstalleerd.

De locatie is simpelweg TOP, op wandelafstand van het bruisende centrum en tussen de mooiste parken van Gent (Muinkpark/Zuidpark). De echte troef is de oprit van de flyover, waardoor alles zeer vlot te bereiken is.

De garage is makkelijk toegankelijk, voorzien van een elektrische poort en wordt afzonderlijk verkocht aan 29k.

Mis deze unieke kans niet en ontdek dit lichtrijke appartement met 3 slaapkamers en 2 terrassen op een toplocatie! Richtprijs 449k. Gunstig EPC: B - 189 kWh/m2j.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Van Der Schueren Vastgoed