U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9840 De Pinte

Omschrijving

Lichtrijke villa in aangename omgeving !

Te midden van een rustige, groene omgeving aan de rand van Gent treffen we deze villa aan met een bewoonbare oppervlakte van meer dan 300 m².
De woning in het Wijngaardeke te Zevergem is gelegen op fietsafstand van het centrum Gent én geniet tevens een vlotte verbinding met N60, E17 en E40.

We betreden de villa via een brede inkomhal die toegang verschaft tot de open leefruimte met uitzicht op de uitgestrekte tuin, zuid-west geörienteerd. In deze leefruimte wordt een subtiele lichtinval ervaren dankzij de grote ramen. Voor de knusse winteravonden is een dubbele haard voorzien.

Aansluitend bij deze ruimte een zeer ruime en praktisch ingerichte keuken met rondom uitzicht op de tuin. De berging bevindt zich tegenover de keuken; naast ruimte voor wasmachine en droogkast onder het werkblad blijft er plaats te over voor het “bergen” zelf.

Het bureau biedt een uitgebreid zicht op de tuin en kan zowel vanuit de leefruimte als rechtstreeks vanuit de inkomhal betreden worden. Tegenover het bureau bevindt zich een toilet.

De garage biedt ruimte voor twee grote wagens. Beide poorten zijn uitgerust met een afstandsbediening. Los van de parkeerruimte blijft er nog heel wat plaats vrij, bijvoorbeeld voor het stallen van meerdere fietsen. Tevens is er een dubbele wastafel aanwezig met aansluiting op warm water en regenwater .

Op de verdieping treffen we 4 ruime slaapkamers aan, waarvan 2 toegang verlenen tot het overdekte terras dat zuidelijk georiënteerd is. De grootste slaapkamer sluit aan op een multifunctionele ruimte.
Naast een volledig ingerichte badkamer is er ook een afzonderlijke doucheruimte met lavabo.

De grote zolderruimte, afgewerkt met een houtenvloer, kan voor meerdere doeleinden worden aangewend.

Op het dak zijn 24 zonnepanelen [38 m²] geplaatst met certificaten (330 euro / certificaat) !


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Van Der Schueren Vastgoed