U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9890 Asper

Omschrijving

Exceptionele eigendom.

Voor sommigen een landhuis, voor anderen een hoeve, ... hoedanook : elkeen die er komt, is verrast door de locatie. Rust en natuur treffen elkaar in een perfecte symbiose.
Een foto kan dit niet weergeven. Enkel een bezoek laat je dit verhaal ervaren.

De woning is desgewenst instapklaar, en is eveneens - dankzij zijn verschillende terrassen - perfect geïntegreerd in de natuur.
Het gelijkvloers beschikt o.a. over een aangename leefruimte (met houtvuur) met een afzonderlijke keuken, alsook een badkamer.
De verdieping beschikt over 3 slaapkamers en een sanitaire cel. Een afzonderlijke zolderruimte kan makkelijk een vierde slaapkamer worden.
Bijzondere troef is de technische degelijkheid. Anno 2012 werden zeer grondige renovatiewerken uitgevoerd, zoals vernieuwing buitenschrijnwerk (k-waarde 0,6); geïsoleerde spouw; volledige vernieuwing van het dak; .. .
Overige nuttige info : keukentoestellen (2011); LED-verlichting; warmtepomp voor sanitair warm water; .... .

De eigendom maakt deel uit van het BPA Scheldevallei (art. 8 : zone voor natuurgebied), wat impliceert dat verbouwen of bijbouwen niet mogelijk is. [ Erfgoedobject : Scheldevallei tussen Welden en Gavere.]
De woning met aanhorigheden (stallingen) is vergund, met uitzondering van het afdak, voornamelijk gebruikt als stapelplaats voor brandhout.
De is geen aansluiting op de riolering, maar een geïnstalleerde DIBA (waterzuivering).


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Van Der Schueren Vastgoed