U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9890 Dikkelvenne

Omschrijving

Uitzonderlijk landhuis, uniek gelegen tegenover het kasteel Baudries in hartje Dikkelvenne.

Deze aantrekkelijke eigendom is enerzijds centraal gelegen in de dorpskom en anderzijds maakt ze deel uit van de omringende natuur in al haar schoonheid met zicht op het kerkje en op het kasteel doorheen de bomen... .

De woning biedt, gelet op haar bijzondere ruimte en grootte, tal van mogelijkheden. Zo heeft ze actueel een woon- en werkgedeelte (vrij beroep) die apart toegankelijk zijn.
Enige authentieke elementen (de statige inkomdeur, de oude plankenvloer en de unieke open haard in de voormalige raadzaal, ... ) verwijzen naar het verleden als oud-gemeentehuis van Dikkelvenne.

De woning heeft een bewoonbare oppervlakte van 306 m2 en ligt op een perceel van 2321 m2.

De privatieve en stijlvolle inkom geeft toegang tot de leefruimte, alsook tot de landelijke keuken die in verbinding staat met het terras en de tuin.
Aansluitend op de keuken treffen we een handige berging.
Eveneens een toilet, wasplaats en multi-funktionele ruimte.
De zijdelingse praktijktoegang toont een centrale inkom met toilet, ruim bureau met zithoek en een afgescheiden praktijkruimte.

De beschikbare ruimte op de verdieping is opnieuw uitzonderlijk : 6 (slaap)kamers, tijdloze badkamer (wastafel met een dubbel meubel, bad en toilet) en eigentijdse douchekamer ( douche en wastafel). Integratie van de authentieke spanten, ingemaakte kasten,.... onderschrijven de tijdloze inrichting en praktische invulling.

De mooie tuin bevat een pétanque-baan die garant staat voor pure ontspanning. Er is een ruime car-port aanwezig voor 2 wagens.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Van Der Schueren Vastgoed