U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9890 Gavere

Omschrijving

Ruim en stijlvol wonen in hartje Gavere.

Ze zijn zeldzaam, de eigendommen die een centrale ligging (op 100 m van de Gaverse Markt) combineren met rust én ruimte.
Tijdloze villa met een consequente keuze voor hoogwaardige materialen, zowel binnen (massief parket, ...) als buiten (integratie van Balegemse zandsteen in de gevel, ... ).
Statige inkomhal.
De leefruimte (met hout-cassette) combineert stijl met beleving, en sluit aan op een aangenaam zonneterras. Eigentijdse, ruime keuken met combi-oven (2022), stoomoven, inductievuur en Novy dampkap. De keuken sluit aan op een tweede terras (Zuid-West). Eveneens : gastentoilet, berging, 2 inpandige garages (met automatische poorten) én een grote car-port.
De tussenverdieping huisvest een ruime slaapkamer met sanitaire cel. De verdieping beschikt over 3 ruime slaapkamers, ruime badkamer (met douche en toilet).
Ruime zolder (hoofdgebouw), maar handig is natuurlijk ook de afzonderlijke polyvalente ruimte, die via een buitentrap toegankelijk is.

Technische degelijkheid, met o.a. automatische buitenscreens (gevels zuid en westen), automatische luifel met led-spots, condenserende gasketel (2015), dampkap met 'buiten'motor, zonnepanelen, ...
Ook de 'tweede' voordeur biedt mogelijkheden (bvb. vrij beroep of zelfstandige).
[De aanwezige batterijen worden normaliter niet mee verkocht.]

De woning beschikt over een gedetailleerd technisch dossier van alle gebruikte materialen tijdens de doorgevoerde renovaties [dak anno 2021; raampartijen anno 2020; zonnepanelen anno 2021 en 2023].


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Van Der Schueren Vastgoed