U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9750 Ouwegem

Omschrijving

Villa met zwembad en poolhouse.

Ruime eigendom (199 m² bewoonbare oppervlakte BVO), die technische hoogwaardigheid combineert met stijlvol genieten.
De technische degelijkheid uit zich in een label B, HR-glas, condenserende Viessmann-ketel, 41 m² zonnepanelen (7,5 kWp), laadpaal, regenwaterrecuperatie.... .

De gashaard (IGNIS 2016) versterkt de beleving van de leefruimte; de ruime keuken (warme lucht-oven, inbouwfrigo, gasfornuis,...) situeert zich centraal achteraan, en staat in directe relatie met de functionele kelder, de praktische wasruimte (met achterdeur).
Oogcontact met de kids en de tuin is gegarandeerd.
De verdieping telt 4 slaapkamers (waarvan 2 met passende lavabo), stijlvolle badkamer en dressing. De materiaalkeuze geeft een authentieke touch (massieve deuren, massief parket, ...).

Out-door schrijven we eveneens een sterk verhaal, met o.a. een overdekt terras met inbouw- BBQ, geïntegreerd zwembad met warmtepomp, .... .
De afwerking van het poolhouse is bijzonder (ook op technisch vlak o.a. ALU-buitenschrijnwerk) : licht en ruimte versterken de multifunctionele mogelijkheden (eveneens ruime zolder).

Kortom : stijlvol wonen en genieten.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Van Der Schueren Vastgoed