U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9890 Vurste

Omschrijving

Ruim (> 280 m²) en ecologisch wonen.

Het gelijkvloers beschikt over een ruime leefkeuken – in rechtstreeks contact met de tuin – met living en leefveranda, maar eveneens met 2 slaapkamers en een praktische badkamer. Door een uitbouw met dakvensters en koepels werd extra aandacht besteed aan extra lichtinval achteraan de woning. De grote vensters op de tuin halen de tuin binnen in de leefruimte.
Bijzonder handig is de atelier-ruimte in de tuin.

Bij de verbouwing van de woning stond de ecologische benadering centraal. Zo werd bewust gekozen voor ecologische verven en leem (op de bovenverdieping) voor een gezond binnenklimaat. Om dezelfde reden gebeurde de bouw van tussenmuren en plafonds hoofdzakelijk met fermacell platen (het ecologisch alternatief voor gyproc). De vloeren in de leefruimte zijn van FSC-eik en inlandse blauwe hardsteen.

De vloerverwarming in combinatie met de hoogrendementsgaskachel zorgen voor een aangenaam en energiezuinig binnenklimaat in de leefruimte (keuken en living). In alle kamers werden thermostatische kranen geplaatst voor een gecontroleerde temperatuurregeling.
Louter voor de gezelligheid in koude winter werd een hoogrendementshoutkachel geplaatst.
Begin 2024 werd een thuisbatterij van 10kWh geplaatst zodat de lokaal opgewekte zonne-energie van de zonnepanelen maximaal kan worden aangewend.

Technisch top (asbestvrij – regenwaterrecuperatie - …).


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Van Der Schueren Vastgoed