U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9630 Zwalm

Omschrijving

Authentiek landhuis in hartje Vlaamse Ardennen.

Deze vroegere molenaarswoning situeert zich tussen de Biestmolenstraat en de kronkelende Peerdestokbeek, die even verderop uitmondt in de Zwalmbeek.

De troeven van deze eigendom zijn bijzonder : een gevelbreedte van 29 m; bewoonbare oppervlakte van meer dan 500 m² op een perceel van meer dan 2200 m²; een EPC van 362 kWh/m²; ... .

De eigendom werd met passende zorg onderhouden : vernieuwd en geïsoleerd dak (anno 2010); vernieuwde CV-brander (anno 2011); conforme elektriciteit; ... .

Het gelijkvloers niveau beschikt over een leefruimte én salon met authentieke materialen, een ingerichte keuken; badkamer (met bad en douche); ruim en stijlvol bureau; enige ondersteunende ruimtes (hobby, ...) en een grote garage (met 2 geautomatiseerde garagepoorten).
Op de verdieping treffen we, naast een badkamer, 5 bijzonder ruime slaapkamers én een bijzondere (zolder)ruimte met behoud van de originele structurele elementen.

Het zuidelijk georiënteerde terras kijkt uit op de ruime tuin die omzoomd wordt door groen. Achteraan de tuin stroomt de Peerdestokbeek, waarlangs even verderop de oorspronkelijke middeleeuwse watermolen staat, die omringd wordt door een groot bos. Door de ligging in de beschermde Zwalmvallei bevind je je meteen in een oase van natuur en rust.

Kortom : een unieke eigendom, waar authenticiteit en groene beleving centraal staan.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Van Der Schueren Vastgoed