U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9630 Zwalm

Omschrijving

Landelijk gelegen open bebouwing op een uitzonderlijk perceel (1585m²)

Deze compacte houtskeletbouw werd midden de jaren '90 opgetrokken langsheen de Bergstraat in Zwalm, in symbiose met de natuur, in een landelijke omgeving nabij de dorpskern.

Deze eengezinswoning is gelegen binnen een uniek kader, in een fiets- en wandelgebied aan het begin van de Vlaamse Ardennen, op een perceel van bijna 1600m², omgeven door groen. Vooraan treffen we een wijds uitzicht over akkerland en achteraan bevindt zich de biologische tuin op het oosten met o.a. een bessentuin en een boomgaard.

Op het gelijkvloers bevindt zich een lichtrijke leefruimte (met houtkachel) met een geïntegreerde open keuken, een aangenaam bureel, een badkamer, een ruime berg- en wasruimte en een afzonderlijk gastentoilet.

De verdieping beschikt vervolgens over drie slaapkamers, een praktische berging en daarboven een zolder.

Achter de woning vinden we nog een ruim atelier (houtkachel aanwezig) en een tuinberging (bv. als stockageruimte voor houtopslag). De carport en een afgesloten fietsenberging vooraan de woning vervolledigen het geheel.

In 2017 werden er pal op het zuiden 12 zonnepanelen geïnstalleerd.

Kortom, een gezonde en ecologische woning voor mensen die houden van rust en groen !


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Van Der Schueren Vastgoed